Klimatizálás

Letölthető prospektusok

 

Klímakészülékek telepítése

A klímatechnikai berendezések típusától és méretétől függetlenül legyen az mobil-, ablak- mono, dual, multisplit klíma készülék, felszerelése, beüzemelése, teljeskörű kivitelezése, minden szükséges anyaggal végezzük. Telepítésre 1 év telepítési garanciát biztosítunk.A garanciaidő lejárta után biztosítjuk a tartalék alkatrész ellátást.
A kivitelezési munkákhoz szükséges anyagok (tartók, rezgéscsillapítók, elektromos kábel, hűtőközeg vezeték, szigetelés, kábelcsatorna, hűtőközeg, cseppvízvezeték) díját tartalmazzák ajánlati áraink.

Helyszíni felmérésTelepítés előtt mindenképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, az anyagszükségletről, szerszámszükségletről és természetesen ez határozza megpontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

 

Klímakészülékek teljeskörű karbantartása

Vállaljuk az általunk forgalmazott és egyéb készülékek éves szakszerű karbantartását, igazolással és teljes körű szerviz szolgáltatást nyújtunk az általunk telepített berendezésekre.

Split klíma karbantartása évente két alkalommal, légkezelő, és folyadékhűtő karbantartása évente négy alkalommal javasolt. A rendszeres karbantartásnak köszönhetően jelentősen megnövekszik a klímaberendezések élettartama.

Ne feledje, a gyártó garanciát csak rendszeresen karbantartott készülékekre vállal!

 

 

Készülék fertőtlenítés

A beltéri egységekben esetlegesen előforduló gombásodás és penészesedés megszüntetése, megelőzése. Elismert, kiváló minőségű anyagok felhasználásával tesszük gombafertőzés-mentessé készülékét.
A hanyagul kezelt, ritkán, vagy nem karbantartott berendezés betegségeket okozhat!
A készülék beltéri egységén keresztül áramlik a szoba levegője, kiszűrve a levegőből a szennyeződéseket, baktériumokat, penészgombákat. Bizonyos időközönként értelemszerűen szükséges ezeket a szennyeződéseket eltávolítani a készülékből, hogy a szűrők ismét teljes kapacitással működhessenek.

 

a lap tetejére