Kaputechnika

 

 

 

 

 

 

 

 

Automata kapuk

Egy kényelmes otthon az automatizált kapunál kezdődik. Egyetlen gombnyomásra szabad az út; a legzordabb időjárásban is élvezheti autójának kényelmét, hiszen ki sem kell szállnia, s így nem tartja fel a forgalmat .

Az egy- és kétszárnyú nyílókapukhoz csavarorsós és karos szerkezeteket, illetve földbe süllyesztett, "láthatalan" motorokat telepíthetünk.

Tolókapuknál a fogasléces automatikák akár 1200kg-os ipari kapuk mozgetására is alkalmasak.

Színes garázskapu-automatikáink egyaránt megfelelőek billenő és szekcionált garázskapuk mozgatására; a kapu súlyától, illetve felületétől függően több különböző mozgatószerkezetet tudunk ajánlani.
A legtöbb automatika szettben is kapható; ezek tartalmazzák egy komplett rendszerhez szükséges összes eszközt, valamint egy telepítési leírást, amely alapján az automatika akár házilag is felszerelhető és beüzemelhető.

 

Tolókapu automatikák:

A tolókapukhoz olyan rugalmas automatikák szükségesek, amelyek igazodni képesek az eltérő kapuméretekhez, a különféle terhelésekhez, az eltérő környezeti viszonyokhoz; állandóan szem előtt tartva a maximális működési biztonságot, működőképességet és megbízhatóságot.

A Cross terméksorozat a különféle magán, kereskedelmi és ipari igémyek mindegyikét képes kiszolgálni.

Ezeket a modern és teljes felszereltségű eszközöket kifejezetten arra tervezték, hogy a legfejlettebb technikai és felszerrelési igényeket képesek legyenek kielégíteni.

Nevezetesen sokféle előszerelt megoldást és kialakítást biztosítanak a fotocellák, a vezetékezés és a hibamentes felszerelés érdekében.


Nyílókapu automatikák:

A nyílókapuk klasszikusan azok a szerkezetek, ahol az automatizálás különös figyelmet igényel, mivel a kapuk intenzív használatból, illetve az időjárás okozta mechanikai méretváltozásból (kihajlás) eredően megnövekvő súrlódásnak lehetnek kitéve.

Ezért a tervezéskor nagyon fontos, hogy a kapuk szerkezeti különbségeit és a lehetséges telepítési helyzeteket, melyek gyakran előfordulnak, figyelembe vegyék és ezek alapján a termék egy stabil, üzembiztos rendszer részét képezze.


A DITEC termékskáláján számos modell van, amelyek a legváltozatosabb igénybevételnek kitett, különböző méretű kapuk mozgatására alkalmasak. Erős felépítés, nagy teljesítmény és elektromechanikus szerkezet: ezek a tulajdonságok garantálják egy automatikus rendszer hosszú távú megbízhatóságát.


Garázskapu automatikák:

A technikai fejlesztés eredményeként lehetséges az életminőség javítása azzal, hogy a mindennapi tevékenységeket leegyszerűsítő rendszereket és eszközöket alkalmazunk. Még egy garázsajtó nyitása és zárása is megkönnyíthető a helyes módszerű automatizálással.

A Globe azok számára jelent ideális megoldást, akik modern stílust kívánnak adni az otthonuknak; könnyebbé téve az életet az automatizáló rendszerekkel; emelik a megjelenést a berendezés modern kialakításával.


A Globe berendezést a magas minőségi követelményeknek megfelelő részei alkalmassá teszik, hogy bármilyen garázsajtóra felszerelhető legyen, még a már meglévő garázsajtók esetében is.


 

Automata sorompók

Magánterületek, parkolók, cégek, telephelyek, kereskedelmi vagy ipari létesítmények bejáratainál egyre gyakrabban merül fel követelményként, hogy a területre csak az arra felhatalmazott személyek juthassanak be, vagy, a forgalom egy meghatározott rend szerint legyen szabályozva. Napjaink technológiája többféle megoldást kínál az ilyen területekre való illetéktelen bejutással szemben, de a sorompók nyújtják erre a legegyszerűbb és leggazdaságosabb megoldást.
UP-2E és UP-2EH: Nagy forgalmú, gyors nyitást és zárást igénylő helyekre, nagyon intenzív igénybevételre, maximum 2,5 méteres karral.
UP-4E és UP-4EH: Átlagos és nagy forgalmú helyekre, intenzív igénybevételre, maximum 4,5 méteres karral.
UP-8E: Robosztus kivitel, átlagos és nagy forgalmú helyekre, maximum 8 méteres karral, intenzív igénybevételre.
Minden DITEC sorompó beépített intelligens vezérléssel rendelkezik melynek köszönhetően kiválóan alkalmasak fotocellák és más biztonsági eszközök kezelésére, beléptető és parkoló rendszerek részeként is. Legyen szó akár nagy forgalmú és gyors nyitást igénylő helyekről, vagy akár a 8 méter szélességű útszakasz lezárásáról, a DITEC sorompók minden körülmények között megállják a helyüket.


A DITEC ipari sorompók elegáns külseje mögött, többféle motor és hajtómű rejtőzik. Az alábbi műszaki adatok megismerése, segít kiválasztani a lezárandó útszakasz szélességéhez és az igénybevételhez legjobban megfelelő sorompót.

Kiegészítők:

GOL tipusú távirányító tartó napellenzőre:


 

GOSW fali tartó GOL tipusú távirányítóhoz::

BIXAL antenna:

GOL4 Szürke szinü 4 csatornás távirányító, ugró kodos:


XEL5 Key kulcsos kapcsoló, fémházban:XEL2 biztonsági infrasorompó pár,maximum 30 m ig:

 

LAMPH villogó lámpa 24 V-os rendszerhez:

 

 

 

 

 

 

Letölthető prospektusok:

 

a lap tetejére